Hans Swanenberg Antiekrenovatie

Diensten

Onze werkwijze

Mijn werkwijze bij renovatie en restauratie

Licht, midden, donker eiken, kersen, noten, koloniaal: Alle houtsoorten zijn in CBM kleur of de door jou gewenste kleur te verwezenlijken. Voordat ik begin met de renovatie, maak ik eerst de meubelen schoon en vetvrij. Daarna worden de meubelen gebeitst en afgewerkt met twee componenten blanke lak. Te kiezen uit: doodmat, mat, zijdeglans en hoogglans. Wanneer er geen laklaag gewenst is, wordt het meubelstuk met boenwas afgewerkt.

Grenen meubelen worden met Briwax behandeld. Ook hier kun je kiezen uit verschillende kleuren.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Meubels, professioneel gerestaureerd!

Neem contact op voor meer informatie

Prachtig eindresultaat

Renovatie van uw keuken

Keuken in oude situatie
Volledig gerenoveerde keuken

Ik begrijp dat ieder meubelstuk een eigen verhaal met zich meebrengt, daarom werk ik zorgvuldig en met aandacht voor het meubilair.

Naast meubelrestauratie kun je bij mij ook terecht voor de renovatie van uw keuken. Naar aanleiding van jouw wensen maak ik de keuken weer zo goed als nieuw. Werkblad, keukendeurtjes en keukenlades, we geven alles een nieuw uiterlijk zodat de keuken er weer zo goed als nieuw uit ziet. Ook kan ik kleine reparaties en wat timmerwerk voor je uitvoeren.

Van klassiek tot een luxe uitstraling, alles is mogelijk. Met mijn jaren lange ervaring denk ik in oplossingen en weten we altijd tot een prachtig eindresultaat te komen.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Hans Swanenberg Antiek Renovatie

Specialist in restauratie van meubels en renovatie van keukens.

Neem contact op

Social media

© 2022 Antiekrenovatie J. Swanenberg | Privacyverklaring | Deze website is gebouwd door Power Internet | Hosting door RJ Hosting