Hans Swanenberg Antiekrenovatie

Beoordelingen

5.0/5 van 39 beoordelingen.
We hebben onze kasten laten zandstralen en opnieuw spuiten kwamen als nieuw terug heel netjes gedaan
Uw beoordeling
Piet en marij we hebben onze kasten laten zandstralen en opnieuw spuiten kwamen als nieuw terug heel netjes gedaan zeer vriendelijk geholpen dit is een aanrader
Toon meer
Eetkamertafel en salontafel
Uw beoordeling
Onze eiken tafels hadden beschadigingen. Gelukkig hebben we Hans op internet gevonden. Hij heeft de tafels weer helemaal nieuw gemaakt,, De tafels zijn nog mooier dan toen we ze kochten. Dank je Hans we zijn er super blij mee.
Fam. Broumels
Toon meer
meubel restauratie
Uw beoordeling
Hans heeft bij mij een aantal meubelen opgehaald en gerestaureerd. Dat ging allemaal vlot en goed. Maar de verhuizing naar mijn nieuwe woning duurde veel langer dan verwacht. Mijn meubelen konden bij Hans in opslag blijven en recent heeft hij ze afgeleverd en geplaatst. Ze zijn prachtig geworden. Ik ben er heel blij mee en kan Hans oprecht aan iedereen aanbevelen.
Toon meer
Eikenhouten eettafel
Uw beoordeling
Was zwart en Hans heeft hem gezandstraald en geschuurd en 3x in de blanke beits gezet ?
Ziet er weer als nieuw uit , een juweeltje
Snelle en goede service ?
Aanrader !
Toon meer
48 jaar oude eiken eettafel
Uw beoordeling
Eettafel geheel gestraald, zwart gemaakt nu duidelijk de nerf te zien super mooi geworden, het is het geld waard, vriendelijke man met kennis van zaken een echte aanrader. Bert
Toon meer
Gestaalde deuren
Uw beoordeling
Ik had 4 donker eiken deuren naar licht laten stralen en ze zijn prachtig geworden!! Heel blij mee
Toon meer
Tweede leven voor eiken bankstel
Uw beoordeling
Het frame van ons eiken bankstel (met losse leren kussens) met salontafel van ruim 50 jaar oud was nog "modern" genoeg voor een tweede leven.
Gekozen voor de optie stralen. Hans heeft vooraf goed uitgelegd dat bij stralen de nerven meer zichtbaar zouden worden. Heel goed om eventuele misverstanden te voorkomen. Persoonlijk vind ik het resultaat zeer apart en zonder meer geslaagd.
Bovendien heeft hij gezorgd voor het doen herstellen van de singelbanden in de zittingen door een stoffeerder.
Alles van huis opgehaald en zorgvuldig verpakt weer thuisbezorgd. Kortom top.
Toon meer
Grenen salontafel en eiken eettafelnlad
Uw beoordeling
Onze grenen salontafel en eiken eettafelblad konden wel een opknapbeurt gebruiken. Hans heeft uitgebreid de tijd genomen om ons de mogelijkheden voor de beide zeer verschillende materialen te laten zien en hield daarbij goed rekening met onze wensen en leefstijl. Hij laat daarbij zien dat hij duidelijk verstand van en liefde voor zijn vak heeft. Tussentijds kregen we updates via foto's en mochten we nog een keer komen kijken naar de verschillende kleurenstaaltjes die hij speciaal voor ons gemaakt had. Kleuren kiezen bleek nog best lastig, maar wat zijn we blij met het resultaat. De tafels zien er weer (bijna) uit als nieuw zonder daarbij hun originele karakter te verliezen. Ook zijn ze dankzij de onzichtbare matte lak stukken beter te onderhouden dan voorheen waardoor we er nog heel lang plezier van gaan hebben.
Toon meer
Rinie en Jan Spliet
Uw beoordeling
I.v.m. verhuizing wilde wij onze dressoirkast en vitrinekast laten opknappen. Deze kasten gingen inmiddels al heel wat jaartjes mee.
Ik ben op zoek gegaan en omdat ik op Zevenbergschenhoek woont kwam ik bij Hans uit.
Ik heb contact gezocht met Hans en onze wensen aangegeven.
Hans heeft meteen gereageerd en een afspraak gemaakt.
Wij wilde ze graag laten zandstralen en dan met white wash behandelen. Dit was geen probleem.
Wij hebben de meubels aan Hans overgedragen en omdat we gaan verhuizen konden ze ook op het nieuwe adres afgeleverd worden. Dit was heel fijn.
Afgelopen vrijdag heeft Hans de meubels afgeleverd en ze zijn heel mooi geworden. Wij zijn heel blij met het Resultaat.
Wij bevelen dan ook Hans van harte aan. Echt top en goede communicatie.

Toon meer
Rookstoelen
Uw beoordeling
Hans heeft voor mij een set rookstoelen gestraald. Zeer tevreden met het resultaat. Hans is vriendelijke, klant gericht en denkt met je mee.
Toon meer
Hans Swanenberg Antiek Renovatie

Specialist in restauratie van meubels en renovatie van keukens.

Neem contact op

Social media

© 2022 Antiekrenovatie J. Swanenberg | Privacyverklaring | Deze website is gebouwd door Power Internet | Hosting door RJ Hosting